Apa yang Fair buat di USJ ?

5 05 2008

Baiklah, mesti ramai yang tertanya-tanya gerangan apa buatku ke mari ? Ramai juga yang “geram” sebab apa Fair datang ke USJ. Sebelum tu Fair minta maaf dan ampun. Bukan sengaja nak kerek tetapi nak suruh u all korek. Yes ! Correct x 5 !

He he .. sempat lagi menyindir tu. Okeylah .. Fair datang USJ ni kerana belajar untuk membuat website dan printing (termasuk baju dan mug). So, lepas ni kalau ada yang nak tempah website tu bolehlah hubungi Fair ya. Sekarang pun boleh, tapi kena minta tolong orang lain la, belum khatam lagi.

Fair sebenarnya telah membuka satu syarikat multimedia di Terengganu bersama dengan seorang kawan, Hery atau Hair namanya. Asalnya kita merancang untuk membuka lebih banyak penyertaan dari kawan tetapi oleh kerana ramai yang nak kerja makan gaji maka kompeni tu tak ader kaki. Sebab itulah ku kemari.

Okey.. harap penjelasan ini memuaskan hati semua pihak. Bukan niatku untuk bersembunyi. Di kesempatan ini, Fair ingin mengucapkan terima kasih banak-banyak kepada yang mengunjugi blog ini terutamanya yang selalu datang menjenguk Fair. Kalianlah yang menguatkan semangat Fair untuk menulis.

Oh ya ! Mungkin ada yang tertanya-tanya kenapa Fair tidak meletakkan gambar yang terang untuk tatapan. Entahlah, rasa cam nak low profile pulak. Ke tak boleh ? Nantilah Fair buat survey kalau sempat. Macam-macam la …

Sehingga jumpa lagi ! Salam sayang !

Advertisements

Tindakan

Information

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: