MyWulan Moon – Released !!!!!!!

5 09 2008

NOTA TAMBAHAN & TERKINI :
Saya terpaksa menangguhkan album saya kerana masalah-masalah yang tidak dapat diatasi. Trek yang sedia ada telah dipadamkan untuk capaian (kerana tidak mencapai mutu yang diperlukan). Saya memohon maaf atas ralat ini.

Saudara seagamaku dan saudara beza agama yang ku sayangi,Alhamdulillah, saya berjaya melancarkan album online saya “MyWulan Moon – Fairuz Hafeez” semalam, 4hb. September 2008. Kali pertama dilancarkan hanya bersama bonda tersayang manakala kali kedua ialah bersama remaja Kampung Buluh dengan bunyi “letupan” yang amat kuat (faham-faham je tau). Maafkan saya kerana belum dapat memberikan capaian kepada fail lagu-lagu/azan dan zikir tersebut semalam. Oleh kerana kemalangan kecil, temuduga dan persiapan dan juga petir yang telah menyambar komputer di rumah saya (modem dan monitor telah rosak), dengan bahasa popularnya, capaian ke album saya tergendala kerana masalah-maslah teknikal. (Nota: Capaian tersebut saya letakkan di blog saya ini pada hari ini – Satu trek percuma dahulu).

Pada seluruh warga negara Malaysia,

11 hari lagi kita akan menyambut Ulang Tahun Kelahiran Malaysia yang tercinta ! Ayuh kita sambut hari bersejarah tersebut yang dilupakan dan bertekad menjadi satu bangsa yang perkasa : Bangsa Malaysia !

Permisi, Salam cinta !


Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s
%d bloggers like this: